Private Security Mykonos

VIP SECURITY


VIP SECURITY στο νησί της Μυκόνου συνδυάζει την τεχνογνωσία του προσωπικού για να προσφέρει ένα πλήρες φάσμα λειτουργιών ασφαλείας και προστασίας.Το προσωπικό μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο για την ασφάλεια ιδιωτικών και περιουσιακών στοιχείων. Οι πελάτες μας είναι κυρίως διασημότητες,γνωστά πρόσωπα,δηλαδή,άτομα που αποζητούν την διακριτικότητα και τον επαγγελατισμό. .

Όλες μας οι επιτυχίες αποδίδονται στην ειλικρινή και ανοιχτή επικοινωνία με τους πελάτες μας και στο επίπεδο του άρτια εκπαιδευμένου πρσωπικού ασφαλείας που παρέχουμε.Διαθέτουμε απόλυτη επαγγελματική ασφάλεια Η Private Security Mykonos επίσης μια ποικιλία εξειδικευμένων υπηρεσιών ιδιωτικής μεταφοράς σε όλη τη Μύκονο.

Προσφέρουμε ως υπηρεσία και συνοδεία σε δημόσιους χώρους, εκδηλώσεις, πάρτι, νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια..

Η ομάδα μας αποτελείται απο υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό που εργάζεται ως δύναμη ασφαλείας για να προφυλάσσει με αποτρεπτικό τρόπο τους πελάτες μας απο ενέργειες επιθετικής δύναμης.Οι ομάδες ασφαλείας μας και οι σωματοφύλακες μας έχουν τα προσόντα και τις δεξιότητες, βάση εμπειρίας, να αναλάβουν το ρόλο τους στην προστασία.

Η εταιρία μας Mykonos Luxury Services κράτα ενα σταθερό πελατολόγιο με εμπιστευτηκότητα ύψιστης σημασίας για την επιτυχία όλων των αποστολών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη ολοκλήρωση της.Σε καμία περίπτωση η εταιρία μας δεν θα φέρει στη δημοσιότητα πληροφορίες για τους πελάτες μας.

Vip Security Μύκονος


Η εταιρία μας προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφάλεια στη Μύκονο καθώς διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Για τους VIP πελάτες μας η προστασία είναι μια αναγκαιότητα στις μέρες μας, καθώς η εγκληματική δραστηριότητα αυξάνεται συνεχώς ενώ τα κρούσματα βίας αυξάνονται. Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας δίνουν στους πελάτες μας ασφάλεια κατα την διάρκεια των διακοπών τους χωρίς φόβο.

Σας προστατεύουμε από απειλές και κινδύνους, σας κρατάμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις κάμερες των δημοσιογράφων όταν το επιθυμείτε, καθώς και απο επιλεγμένες διαδρομές μέσα στο νησί. Αναλαμβάνουμε τις επισκέψεις σας στο κέντρο της Μυκόνου διασφαλίζοντας την προσωπική σας καθώς και την οικογενειακή σας γαλήνη.

Το προσωπικό της εταιρείας μας χαρακτηρίζεται από:

➡ Ειδική εκπαίδευση και επάρκεια στην αγγλική γλώσσα
➡Ειδίκευση στη φύλαξη και μεταφορά προσώπων πχ.καλλιτεχνών ή άλλων επαγγελματιών
➡Κατοχή ειδικής άδειας φύλαξης απο Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

Φύλαξη Βίλλας και Προστασία


Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την προστασία σπιτιών-βίλας στη Μύκονο που γίνεται είτε από άνδρες ασφαλείας είτε από φύλακες σε πολιτικό περιβάλλον ανάλογα με τις απαιτήσεις των περιστάσεων και των επιθυμιών του πελάτη.

Στόχος μας είναι ο έλεγχος και η καταγραφή των επισκεπτών καθώς και η πρόληψη και η απομάκρυνση ανεπιθύμητων ατόμων. Οι άνδρες της εταιρείας μας ποτέ, και για κανέναν λόγο, δεν εγκαταλείπουν τη Φρουρά εκτός εάν λάβουν εντολή από τον Αρχηγό.

Εκτελούν όλες τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, εξαντλώντας την ενέργειά τους και την επιμέλειά τους να εκτελούν τα καθήκοντά τους ως πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Οι φρουροί μας είναι εκπαιδευμένοι έτσι ώστε σε:

➡Σε περίπτωση προσπάθειας κλοπής να βρίσκονται εκεί για να αποτρέψουν και να διώξουν τον ληστή καθώς και να καλέσουν τον επόπτη και την αστυνομία
➡Σε περίπτωση πυρκαγιάς να προχωρήσουν σε ψύχραιμη και οργανωμένη εκκένωση του σπιτιού και στον πλήρης έλεγχο της φωτιάς καλώντας τον προϊστάμενο ασφαλείας και την πυροσβεστική.
➡Σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί πρώτες βοήθειες να δώσει άμεσα τις πρώτες βοήθειες

Καλέστε μας σήμερα στο WhatsApp +306982972504 για να ενημερωθείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Στείλε Αίτημα Για Security


     

    elGreek